Åbent Hus

Skal du snart vælge ungdomsuddannelse? Besøg Roskilde Katedralskole, og oplev de mange muligheder, vi kan tilbyde som stort gymnasium.

Åbent Hus 24. januar 2024

Hvert år i januar holder vi Åbent Hus. Til Åbent Hus kan du møde elever og lærere, blive klogere på stx og opleve, hvorfor Roskilde Katedralskole er et af Danmarks mest søgte gymnasier.

Vi starter kl. 19 i vores store hal, hvor elever og rektor Claus Niller fortæller om livet på skolen. Der er også snigpremiere på et nummer af den 100% elevstyrede musical.

Herefter kan du gå rundt på skolen, og tale med elever, studievejledere og lærere om fx:

Vi vil gerne tale med dig

Du og dine forældre er altid velkomne til at kontakte skolens studievejledere og få personlig vejledning om dit uddannelsesvalg. Du kan også læse vores FAQ nedenfor, og kommer du i tanke om flere spørgsmål, kan du og dine forældre kontakte skolens kontor på tlf. 46 35 18 91 eller en af os nedenfor.

Besøgsdage i uge 7

Er du forhindret i at komme til Åbent Hus, fx fordi du går på efterskole? Så kan du tilmelde dig en af vores to besøgsdage, hhv. mandag og torsdag i uge 7, hvor du møder elever, rektor og studievejledere, og du følger undervisning i en 1.g-klasse.

Nærmere information om tidsrum og tilmelding kommer her på siden. 

FAQ

Her kan du finde svar på typiske spørgsmål.