6P0A7449.JPG

Musicalen 2022: Ønskeøen

Bliv tryllebundet af musicalen på Roskilde Katedralskole, der igen i år er 100% elevstyret. Forestillingerne foregår i 2022 i uge 17.

Hvert år i skaber flere end 100 elever på tværs af alle årgange en fænomenal musical, der kulminerer med seks forestillinger - normalt i uge 7, men coronasituationen gør, at vi i år har rykket forestillingerne til uge 17, dvs. den 25.-28. april.

Holdet er ledet af en styringsgruppe bestående af 13 elever med hver sit ansvarsområde. Musicalen er for alle, der har talent eller især interesse for enten skuespil, dans, sang, musik, lyd og lys, scenografi eller PR. Med andre ord er der rig mulighed for, at du kan udfolde dig inden for det, der interesserer lige præcis dig.

Interview om årets musical

Se en kort film (nyt vindue) om årets musical med interview af skuespiller Amanda (1.i), instruktør Cecilia (3.f) og tekniker Oliver (2.b).

I år kan du opleve den magiske forestilling Ønskeøen. Wendy fylder snart 18 år og bliver dermed smidt ud fra det børnehjem, hvor hun og hendes søskende bor. Peter Pan og hans følgesvend Klokkeblomst kommer søskendeflokken til undsætning. De bringer fantasien og håbet til live igen og tager dem med til Ønskeøen, hvor børn aldrig bliver voksne, og legen for evigt kan fortsætte. Men på Ønskeøen hersker Peter Pans ærkefjende Kaptajn Klo, som har til mission at gøre en ende på deres lege.

Styringsgruppen 2021-22

• Instruktører: Cecilia Tonø Kjær (3.f) & Johanne Hansen (5.i)
  • Danseinstruktører: Freja Esmark Kristensen (2.d) & Katrine Winther (2.w)
  • Scenografiledere: Bianka Storm Beveridge (3.w) & Louise Munniche Jensen (3.i)