Galla ankomst

Årets fester

I løbet af et skoleår er der cirka fire HROAR-fester og seks Råhygge-aftener. Desuden har vi flere traditionsrige fester. Der venter med andre ord altid en god aften rundt om hjørnet.

Støttefest

Forud for 2.g’ernes studieture, afholder de et festligt støttearrangement, hvor de samler penge ind til deres tur. Denne dag er alle velkomne – også personer uden direkte relation til skolen. Dagen er typisk en lørdag i november. Klasserne serverer mad og drikke og arrangerer forskellige former for underholdning.

Gallafest

Et af skoleårets højdepunkter for 3.g’erne er den årlige gallafest, hvor alle de kommende studenter finder det stiveste (eller mest opfindsomme) puds frem, danser lanciers og fester. Galla afholdes kort tid inden eksamensperioden går i gang. Ankomsten til festen foregår ved hjælp af kreative køretøjer: traktor, tandemcykel, helikopter eller limousine – kun fantasien sætter grænsen. Familie og venner er velkomne til at overvære ankomsten, men resten af aftenen er kun for 3.g'erne.

Gammel elev-aften

Den første lørdag i oktober rulles den røde løber ud for de seneste fire studenterårgange til den populære gammel elev-aften. Gensynets glæde er stor – man mødes med gamle venner og mindes tiden på RKS. En del af lærerne deltager også i festen. Tilmelding sker til Fathi: rkpfr@rks-gym.dk