Gå til sidens indhold
IMG_6225.JPG

Efter skoletid

Når sidste time slutter kl. 15, behøver du ikke tage direkte hjem. Der er nemlig masser af muligheder for at være aktiv, udfolde dig kreativt eller være sammen med vennerne.

Start din egen klub!

Hvis du gerne vil lave din egen klub på skolen, så tag fat i Sidsel (SNA). Det er muligt at oprette en kemi-klub, en badminton-klub eller noget helt tredje.

Frivillig idræt

I løbet af skoleåret bliver der løbende afholdt forskellige turneringer, man kan tilmelde sig – blandt andet fodbold og dodgeball. Du kan også låne en bold eller bat på kontoret. Skolens fitnesskælder er åben i skolens åbningstid – bare husk, at du ikke må træne alene.

Musik

Musikken spiller på Katedralskolen, og du kan være med! Skolen har et kor, der optræder til jule- og forårskoncerterne og det er muligt at låne et musiklokale efter skole. Tag fat i en musiklærer, hvis du vil vide mere.

Hæng ud

Skolen er åben hver dag til klokken 17, så du kan sagtens blive på skolen, når du har fri. Du kan fx spille bordfodbold, læse i en af bøgerne i studiecenter Øst eller bare hænge ud i sofaerne i loungen. Du kan også låne SOL-huset – spørg på kontoret.

Billedkunst

Der er mulighed for at fordybe sig i billedkunsten på udvalgte eftermiddage. Du kan fx arbejde med grafik, tegning, maleri eller skulpturfremstilling. Især op til 2.g’ernes Studietursfestival bliver lokalerne brugt flittigt, når der skal laves dekorationer.