Gammel elev-aften 3. oktober er aflyst

Årets gammel elev-aften den første lørdag i oktober er desværre aflyst pga. corona.

Det kommer nok ikke som en overraskelse for nogen. Alligevel er det med hængende skuldre, at vi må aflyse årets Gammel elev-aften lørdag den 3. oktober. Særligt 4.g'erne, som blev snydt for forårets gallafest, havde vi glædet os til at se. Men vi kan ikke på forsvarlig vis samle så mange mennesker til en festlig aften i disse coronatider.

Der er ikke så meget andet at sige end: Vi GLÆDER os til at jer første lørdag i oktober til næste år!

Traditionsrige fester for studenter fra RKS

Hvert år den 1. lørdag i oktober holder vi Gammel elev-aften for de seneste fire studenterårgange.

5 års-jubilarer er inviteret til Roskildenser-Samfundets jubilarfest den 2. lørdag i juni sammen med de elever, der blev studenter for hhv. 10, 15, 20, 25 osv. år siden.

01.09.20