Ny elev

Film om RKS

Læs folderen til nye 1.g'ere
Velkomst thumbnail

Hvis du har søgt RKS som din 1. prioritet kan du være sikker på at blive optaget. Vi sender velkomstmateriale ud i løbet af juni og glæder os til at byde dig velkommen med et stort kram den 7. august!

Glæd dig

På Roskilde Katedralskole venter tre fantastiske år med spændende undervisning og faglige udfordringer. Med kammerater og kærester. Med lektier og skriftlige afleveringer. Med studierejser og fester. Alt i alt store oplevelser baseret på faglighed og fællesskab, som du kan blive en del af.

RKS er stedet, hvor vi har det rart og passer på hinanden, samtidig med at vi arbejder hårdt på, at du opnår de kundskaber, du skal bruge på din videre vej gennem uddannelsessystemet og gennem livet.

En stor skole giver dig masser af muligheder

Vi er en stor skole med 1400 elever, og det giver dig nogle fantastiske muligheder. Ikke bare fordi vi kan oprette flere studieretninger og valgfag end de fleste. Men også fordi rigtig mange ideer og initiativer kan vokse og leve.

Her kan du følge med

På hjemmesiden kan du løbende følge med i skolens aktiviteter og arrangementer. Du kan også læse mere om vores spændende studieretninger og følge med på Facebook og Instagram. Forældre kan fx holde sig ajour via skolens nyhedsbrev

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores studievejledere.