Forældre

Skolen har ingen forsikringer, der dækker eleverne eller deres ejendele. Skolen er omfattet af den statslige selvforsikringsordning. Læs mere her.

Information til elever og forældre omrking RKS' fastholdelsesstrategi

Læs RKS' Studie- og ordensregler her

Læs om de krav og forventninger vi har til hinanden her på skolen.
Den gode forælder - den gode skole

Tjek busser og mødetider her

Som forælder til en elev på Roskilde Katedralskole er det rart at kunne følge lidt med i, hvad der sker på skolen.

Du kan fx tilmelde dig skolens nyhedsbrev, som bliver udsendt cirka en gang om måneden. Her vil forældrekonsultationer og andre arrangementer på skolen blive annonceret, og du vil kunne læse om livet på skolen og se billeder.

Derudover har rektor Claus Niller sin egen blog, hvor han med jævne mellemrum skriver sine synspunkter.

Lectio er skolens intranet med skema og skemaændringer. Via Lectio kan du - uden log in - klikke på "Elev" og finde bl.a. dit barns skema, lektier og studierapporter.

Du kan følge os på Facebook, ligesom det er en god idé løbende at tjekke hjemmesiden, da vi ofte lægger nyheder på forsiden.

Vi har også en kalender med vigtige datoer og en ferieplan.

Forældrekonsulationer finder sted i efteråret for 1.g'erne, og datoen meldes ud i skolens nyhedsbrev samt til eleverne på Lectio. Derudover er man altid velkommen til at kontakte skolen via sekretariatet.