Censor

Præsentation af RKS
Nyheder
15. maj 2017 MusiCreator-koncert på Gimle >

Mens der i dag er optagelsesprøve for elever, der vil være en del af MusiCreator næste skoleår, blev første år med talentlinjen afsluttet i sidste uge med en koncert på Gimle. Her løftede holdet sløret for de numre, de har komponeret og arrangeret i ...

8. maj 2017 Tillykke til seks lærere! >

I dette skoleår har Roskilde Katedralskole hele seks lærere i pædagogikum. Alle har nu bestået den praktiske del, som handler om selve undervisningen af eleverne. Senere på måneden skal de skrive en teoretisk opgave. Når den er bestået, kan de ...

Hvis du skal være censor ved mundtlig eksamen i maj-juni 2017:

Der er morgenmad på lærerværelset fra kl. 7.30, og du er velkommen til at tage en bakke med te, kaffe og fortæring med ned til eksaminationslokalet. Frokosten vil finde sted mellem kl. 12.00 og 13.00 i lærerværelset - skolen er vært.

Er rækkefølgelisterne ikke udfyldt med klokkeslæt, skyldes det, at eksaminator er i gang med at tilrettelægge detaljerne i eksamensforløbet (evt. grupper o.l.). Rækkefølgelister vil blive meddelt senere efter aftale med eksaminator.

Undervisningsbeskrivelserne kan ses i Lectio. For at finde undervisningsbeskrivelserne: Følg linket til Lectio og klik på et fag. Vælg derefter en klasse og klik på Studieplan i menuen. Her findes undervisningsbeskrivelsen øverst i menuen.

Find eksaminator her.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte eksaminator eller ringe til sekretariatet på 46 35 18 91.

Se her hvordan du kommer til og fra RKS.