Censor

Præsentation af RKS
Nyheder
12. juni 2017 Vi lancerer ny hjemmeside efter ferien >

Lige nu arbejder vi på højtryk på skolens nye hjemmeside, der går i luften lige efter sommerferien. Teknologien har ændret sig meget, siden vores nuværende side blev lavet i 2012 - og den nye side får et markant løft i både design, menustruktur ...

29. maj 2017 Translokation og dimittendfest 2017 >

Eksaminerne er i fuld gang, og lige om lidt springer studenterne ud. Årets translokation og dimittendfest er fredag den 23. juni. Program for dagen: 15.15 - Alle studenter mødes på skolen 15.30-17.00 (1. runde): • Translokation i Hallen for ...

Hvis du skal være censor ved mundtlig eksamen i maj-juni 2017:

Der er morgenmad på lærerværelset fra kl. 7.30, og du er velkommen til at tage en bakke med te, kaffe og fortæring med ned til eksaminationslokalet. Frokosten vil finde sted mellem kl. 12.00 og 13.00 i lærerværelset - skolen er vært.

Er rækkefølgelisterne ikke udfyldt med klokkeslæt, skyldes det, at eksaminator er i gang med at tilrettelægge detaljerne i eksamensforløbet (evt. grupper o.l.). Rækkefølgelister vil blive meddelt senere efter aftale med eksaminator.

Undervisningsbeskrivelserne kan ses i Lectio. For at finde undervisningsbeskrivelserne: Følg linket til Lectio og klik på et fag. Vælg derefter en klasse og klik på Studieplan i menuen. Her findes undervisningsbeskrivelsen øverst i menuen.

Find eksaminator her.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte eksaminator eller ringe til sekretariatet på 46 35 18 91.

Se her hvordan du kommer til og fra RKS.