Censor

Præsentation af RKS
Nyheder
24. marts 2017 RKS i front med synlig læring >

Inspireret af skoler i New Zealand har vi på RKS arbejdet systematisk med synlig læring de sidste par år. Sammen med eleverne har vi gjort os mange gode erfaringer, og derfor bliver vi brugt som godt eksempel i en rapport om formativ feedback ...

17. marts 2017 Hvornår får du svar om optagelse? >

I dag får alle ansøgere, der har søgt om optagelse på RKS, et kvitteringsbrev i deres e-Boks. Brevet bliver sendt til både dig og dine forældre. Vi optager alle, der har søgt RKS som 1. prioritet Har du søgt Roskilde Katedralskole som 1. ...

Hvis du skal være censor ved mundtlig eksamen i maj-juni 2016.

Der er morgenmad på lærerværelset fra kl. 7.30, og du er velkommen til at tage en bakke med te, kaffe og fortæring med ned til eksaminationslokalet. Frokosten vil finde sted mellem kl. 12.00 og 13.00 i lærerværelset - skolen er vært.

Er rækkefølgelisterne ikke udfyldt med klokkeslæt, skyldes det, at eksaminator er i gang med at tilrettelægge detaljerne i eksamensforløbet (evt. grupper o.l.). Rækkefølgelister vil blive meddelt senere efter aftale med eksaminator.

Undervisningsbeskrivelserne kan ses i Lectio. For at finde undervisningsbeskrivelserne: Følg linket til Lectio og klik på et fag. Vælg derefter en klasse og klik på Studieplan i menuen. Her findes undervisningsbeskrivelsen øverst i menuen.

Find eksaminator her.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte eksaminator eller ringe til sekretariatet på 46 35 18 91.

Se her hvordan du kommer til og fra RKS.