Åbent Hus 27. januar kl. 19

Deltag i vores virtuelle Åbent Hus, og oplev de mange muligheder, vi kan tilbyde som et stort gymnasium.

Pga. corona afvikler vi Åbent Hus i januar på en ny måde. Præcist hvordan er vi i gang med at planlægge. Og vi gør hvad vi kan for, at det bliver både fedt og informativt.

Så sæt et stort kryds i kalenderen onsdag den 27. januar kl. 19, hvor du kan møde elever og lærere, blive klogere på stx og mærke stemningen på Roskilde Katedralskole.

Hør fx også om:

Der var noget særligt over den varme atmosfære, de søde elever og de engagerede lærere, jeg blev mødt af til Åbent Hus. Det faglige miljø, de fede faciliteter og mange forskellige udvalg tiltrak mig, og det ville jeg bare være en del af.
Karoline Grove (international klasse)

Mere information

Du og dine forældre er også altid velkomne til at kontakte skolens studievejledere og få personlig vejledning. Og endelig kan du selvfølgelig klikke rundt på hjemmesiden og på vores sociale medier - Facebook (nyt vindue)  og Instagram (nyt vindue) - og få et indtryk af, hvordan livet er på Katedralen.

Besøgsdage i uge 7

Normalt afholder vi besøgsdage i uge 7 for dig, der er forhindret i at deltage i Åbent Hus, fx fordi du går på efterskole. Om vi afholder besøgsdage i dette skoleår er endnu ikke besluttet. Så følg med her på siden.