Åbent Hus 2018.JPG

Åbent Hus og besøgsdage

Skal du snart vælge ungdomsuddannelse? Besøg Roskilde Katedralskole den 21. januar 2019, og oplev de mange muligheder, vi kan tilbyde som stort gymnasium.

Vi holder Åbent Hus mandag den 21. januar 2019 kl. 19-21.30

Her kan du og dine forældre møde elever og lærere, blive klogere på stx og mærke stemningen på Roskilde Katedralskole.

Program

Vi mødes kl. 19 i hallen, hvor rektor og elever fortæller om livet på skolen. Herefter kan du gå frit rundt på skolen og høre mere om de mange spændende fag, studieretninger og de mange elevudvalg og fester på skolen.

Jeg var til Åbent Hus fire steder, fordi jeg ikke vidste, hvad jeg skulle vælge. Og så syntes jeg, at Katten var helt vildt fed. Jeg følte mig bedst tilpas her.
Caroline Dahl Jensen, 3.f (international klasse)

Mere information

Til Åbent Hus får du trykte materialer om bl.a. skolen og studieretningerne, så du kan læse mere derhjemme. Du og dine forældre er altid velkomne til at kontakte skolens studievejledere og få personlig vejledning. Og endelig kan du selvfølgelig klikke rundt på hjemmesiden og få indtryk af, hvordan det er at gå på Katedralen.

Besøgsdage i uge 7

Hvis du var forhindret i at komme til Åbent Hus, er du som elev meget velkommen til at opleve skolen på en af besøgsdagene. Her møder du elever, rektor og en studievejleder, og du kommer til at overvære undervisning i en 1.g-klasse.

Besøgsdagene for 2018 var:

• Mandag den 12. februar kl. 9.00-13.30
  • Torsdag den 15. februar kl. 9.00-13.30.

Kontakt Irma Kobæk (rkkb@rks-gym.dk eller 29 28 29 56) og fortæl, hvilken dag du gerne vil besøge skolen.