Åbent Hus og besøgsdage

Skal du snart vælge ungdomsuddannelse? Besøg Roskilde Katedralskole, og oplev de mange muligheder, vi kan tilbyde som et stort gymnasium.

Vi holder Åbent Hus hver år i januar. Her kan du møde elever og lærere, blive klogere på stx og mærke stemningen på Roskilde Katedralskole.

Kl. 19-20
Vi mødes i hallen, hvor rektor og elever fortæller om livet på skolen. Der er også snigpremiere på et nummer af den 100% elevstyrede musical.

Kl. 20-21:
Gå rundt på skolen, og snak med elever, studievejledere og lærere om:

Da jeg besøgte Katedralen til Åbent Hus, følte jeg mig velkommen. Der var noget særligt over den varme atmosfære, de søde elever og de engagerede lærere, jeg blev mødt af. Det faglige miljø, de fede faciliteter og mange forskellige udvalg tiltrak mig, og det ville jeg bare være en del af.
Karoline Grove (international klasse)

Mere information

Til Åbent Hus får du materialer om bl.a. skolen og studieretningerne, så du kan læse mere derhjemme. Du og dine forældre er også altid velkomne til at kontakte skolens studievejledere og få personlig vejledning. Og endelig kan du selvfølgelig klikke rundt på hjemmesiden og få et indtryk af, hvordan livet er på Katedralen.

Parkering

Vi ved af erfaring, at skolens egen parkeringsplads ikke har kapacitet til de mange gæster denne aften. Derfor opfordrer vi til, at du benytter parkeringspladsen ved Kvickly Hyrdehøj. Kør ned i bunden af parkeringspladsen – så er du ganske tæt på skolen.

Besøgsdage i uge 7

Er du forhindret i at komme til Åbent Hus, fx fordi du går på efterskole? Du er meget velkommen til at opleve skolen på en af vores besøgsdage i uge 7. Her kan du møde elever, rektor og studievejledere, og du kan følge hverdagen i en 1.g-klasse. Kontakt leder af Vejledningen, Irma Kobæk, hvis du vil høre mere: rkkb@rks-gym.dk.