Vi lancerer ny hjemmeside efter ferien

Nyheder
12. juni 2017 Vi lancerer ny hjemmeside efter ferien >

Lige nu arbejder vi på højtryk på skolens nye hjemmeside, der går i luften lige efter sommerferien. Teknologien har ændret sig meget, siden vores nuværende side blev lavet i 2012 - og den nye side får et markant løft i både design, menustruktur ...

29. maj 2017 Translokation og dimittendfest 2017 >

Eksaminerne er i fuld gang, og lige om lidt springer studenterne ud. Årets translokation og dimittendfest er fredag den 23. juni. Program for dagen: 15.15 - Alle studenter mødes på skolen 15.30-17.00 (1. runde): • Translokation i Hallen for ...

Lige nu arbejder vi på højtryk på skolens nye hjemmeside, der går i luften lige efter sommerferien.

Teknologien har ændret sig meget, siden vores nuværende side blev lavet i 2012 - og den nye side får et markant løft i både design, menustruktur, tekst og billeder. Den bliver også responsiv i langt højere grad - dvs. den tilpasser sig til den skærm, du sidder på - mobil, tablet eller pc.

Du kan godt begynde at glæde dig allerede!

- Og tak til alle jer, der har givet input undervejs.

 

12.06.2017