Hvornår får du svar om optagelse?

Nyheder
15. maj 2017 MusiCreator-koncert på Gimle >

Mens der i dag er optagelsesprøve for elever, der vil være en del af MusiCreator næste skoleår, blev første år med talentlinjen afsluttet i sidste uge med en koncert på Gimle. Her løftede holdet sløret for de numre, de har komponeret og arrangeret i ...

8. maj 2017 Tillykke til seks lærere! >

I dette skoleår har Roskilde Katedralskole hele seks lærere i pædagogikum. Alle har nu bestået den praktiske del, som handler om selve undervisningen af eleverne. Senere på måneden skal de skrive en teoretisk opgave. Når den er bestået, kan de ...

Alle ansøgere, der har søgt om optagelse på RKS har modtaget et kvitteringsbrev i deres e-Boks. Brevet bliver sendt til både dig og dine forældre.

Vi optager alle, der har søgt RKS som 1. prioritet

Har du søgt Roskilde Katedralskole som 1. prioritet, og opfylder du kravene for optagelse, er vi rigtig glade for at kunne sige, at du er helt sikker på at komme ind. Det fremgår ikke af den standardkvittering, du får.

Enkelte ansøgere bliver også i dag indkaldt til en optagelsesprøve.

Rift om at byde dig velkommen

I disse dage bliver de guider udvalgt, der skal tage imod dig og din grundforløbsklasse. Der er rift om guide-pladserne, for rigtig mange har lyst til byde jer varmt velkommen lige fra den 7. august, som er første skoledag.

Se hele tidsplanen for optagelse.

17.03.2017