Hvornår får du svar om optagelse?

Nyheder
24. marts 2017 RKS i front med synlig læring >

Inspireret af skoler i New Zealand har vi på RKS arbejdet systematisk med synlig læring de sidste par år. Sammen med eleverne har vi gjort os mange gode erfaringer, og derfor bliver vi brugt som godt eksempel i en rapport om formativ feedback ...

17. marts 2017 Hvornår får du svar om optagelse? >

I dag får alle ansøgere, der har søgt om optagelse på RKS, et kvitteringsbrev i deres e-Boks. Brevet bliver sendt til både dig og dine forældre. Vi optager alle, der har søgt RKS som 1. prioritet Har du søgt Roskilde Katedralskole som 1. ...

I dag får alle ansøgere, der har søgt om optagelse på RKS, et kvitteringsbrev i deres e-Boks. Brevet bliver sendt til både dig og dine forældre.

Vi optager alle, der har søgt RKS som 1. prioritet

Har du søgt Roskilde Katedralskole som 1. prioritet, og opfylder du kravene for optagelse, er vi rigtig glade for at kunne sige, at du er helt sikker på at komme ind. Det fremgår ikke af den standardkvittering, du får.

Enkelte ansøgere bliver også i dag indkaldt til en optagelsesprøve.

Rift om at byde dig velkommen

I disse dage bliver de guider udvalgt, der skal tage imod dig og din grundforløbsklasse. Der er rift om guide-pladserne, for rigtig mange har lyst til byde jer varmt velkommen lige fra den 7. august, som er første skoledag.

Se hele tidsplanen for optagelse.

17.03.2017