Hvornår får du svar om optagelse?

Nyheder
12. juni 2017 Vi lancerer ny hjemmeside efter ferien >

Lige nu arbejder vi på højtryk på skolens nye hjemmeside, der går i luften lige efter sommerferien. Teknologien har ændret sig meget, siden vores nuværende side blev lavet i 2012 - og den nye side får et markant løft i både design, menustruktur ...

29. maj 2017 Translokation og dimittendfest 2017 >

Eksaminerne er i fuld gang, og lige om lidt springer studenterne ud. Årets translokation og dimittendfest er fredag den 23. juni. Program for dagen: 15.15 - Alle studenter mødes på skolen 15.30-17.00 (1. runde): • Translokation i Hallen for ...

Alle ansøgere, der har søgt om optagelse på RKS har modtaget et kvitteringsbrev i deres e-Boks. Brevet bliver sendt til både dig og dine forældre.

Vi optager alle, der har søgt RKS som 1. prioritet

Har du søgt Roskilde Katedralskole som 1. prioritet, og opfylder du kravene for optagelse, er vi rigtig glade for at kunne sige, at du er helt sikker på at komme ind. Det fremgår ikke af den standardkvittering, du får.

Enkelte ansøgere bliver også i dag indkaldt til en optagelsesprøve.

Rift om at byde dig velkommen

I disse dage bliver de guider udvalgt, der skal tage imod dig og din grundforløbsklasse. Der er rift om guide-pladserne, for rigtig mange har lyst til byde jer varmt velkommen lige fra den 7. august, som er første skoledag.

Se hele tidsplanen for optagelse.

17.03.2017