God stemning til HROARskilde-fest

Nyheder
12. juni 2017 Vi lancerer ny hjemmeside efter ferien >

Lige nu arbejder vi på højtryk på skolens nye hjemmeside, der går i luften lige efter sommerferien. Teknologien har ændret sig meget, siden vores nuværende side blev lavet i 2012 - og den nye side får et markant løft i både design, menustruktur ...

29. maj 2017 Translokation og dimittendfest 2017 >

Eksaminerne er i fuld gang, og lige om lidt springer studenterne ud. Årets translokation og dimittendfest er fredag den 23. juni. Program for dagen: 15.15 - Alle studenter mødes på skolen 15.30-17.00 (1. runde): • Translokation i Hallen for ...

Der var bøllehatte, festivalstole, lunke øl og hegn på RKS, da der i fredags blev holdt den årlige fest med Roskilde Festival-tema, som blev skabt i samarbejde mellem tre udvalg; festudvalget HROAR, Råhygge og RKS Mix.

- Festen gik over al forventning. Folk havde gjort noget ud af deres outfits, og der var en rigtig god stemning - især foran scenerne. Samarbejdet med Råhygge og RKS Mix var også rigtig godt, siger Sebastian Barnstein Nielsen, der er den ene formand for festudvalget HROAR.

Næsten 600 elever fandt vej til festen og gav den gas til 4 forskellige livebands i området omkring kantinen. I Salen blev der danset til musik fra en stor festivalhøjtalervogn, som skoleradioen RKS Mix musik styrede.

 

06.03.2017