God stemning til HROARskilde-fest

Nyheder
15. maj 2017 MusiCreator-koncert på Gimle >

Mens der i dag er optagelsesprøve for elever, der vil være en del af MusiCreator næste skoleår, blev første år med talentlinjen afsluttet i sidste uge med en koncert på Gimle. Her løftede holdet sløret for de numre, de har komponeret og arrangeret i ...

8. maj 2017 Tillykke til seks lærere! >

I dette skoleår har Roskilde Katedralskole hele seks lærere i pædagogikum. Alle har nu bestået den praktiske del, som handler om selve undervisningen af eleverne. Senere på måneden skal de skrive en teoretisk opgave. Når den er bestået, kan de ...

Der var bøllehatte, festivalstole, lunke øl og hegn på RKS, da der i fredags blev holdt den årlige fest med Roskilde Festival-tema, som blev skabt i samarbejde mellem tre udvalg; festudvalget HROAR, Råhygge og RKS Mix.

- Festen gik over al forventning. Folk havde gjort noget ud af deres outfits, og der var en rigtig god stemning - især foran scenerne. Samarbejdet med Råhygge og RKS Mix var også rigtig godt, siger Sebastian Barnstein Nielsen, der er den ene formand for festudvalget HROAR.

Næsten 600 elever fandt vej til festen og gav den gas til 4 forskellige livebands i området omkring kantinen. I Salen blev der danset til musik fra en stor festivalhøjtalervogn, som skoleradioen RKS Mix musik styrede.

 

06.03.2017