God stemning til HROARskilde-fest

Nyheder
24. marts 2017 RKS i front med synlig læring >

Inspireret af skoler i New Zealand har vi på RKS arbejdet systematisk med synlig læring de sidste par år. Sammen med eleverne har vi gjort os mange gode erfaringer, og derfor bliver vi brugt som godt eksempel i en rapport om formativ feedback ...

17. marts 2017 Hvornår får du svar om optagelse? >

I dag får alle ansøgere, der har søgt om optagelse på RKS, et kvitteringsbrev i deres e-Boks. Brevet bliver sendt til både dig og dine forældre. Vi optager alle, der har søgt RKS som 1. prioritet Har du søgt Roskilde Katedralskole som 1. ...

Der var bøllehatte, festivalstole, lunke øl og hegn på RKS, da der i fredags blev holdt den årlige fest med Roskilde Festival-tema, som blev skabt i samarbejde mellem tre udvalg; festudvalget HROAR, Råhygge og RKS Mix.

- Festen gik over al forventning. Folk havde gjort noget ud af deres outfits, og der var en rigtig god stemning - især foran scenerne. Samarbejdet med Råhygge og RKS Mix var også rigtig godt, siger Sebastian Barnstein Nielsen, der er den ene formand for festudvalget HROAR.

Næsten 600 elever fandt vej til festen og gav den gas til 4 forskellige livebands i området omkring kantinen. I Salen blev der danset til musik fra en stor festivalhøjtalervogn, som skoleradioen RKS Mix musik styrede.

 

06.03.2017